Buzluktan çıkan içli köfteyi haşlamak için ideal süreyi merak ediyorum. 10-15 dakika arasında bir süre veriliyor ama bu süre köftelerin büyüklüğüne ve donmuş durumuna göre nasıl değişiyor? Ayrıca, haşlama sırasında suyun kaynaması ve köftelerin birbirine yapışmaması için dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? İçli köfteyi en iyi şekilde hazırlamak için başka önerileriniz var mı?
Buzluktan çıkan içli köfteyi haşlamak için ideal süreyi merak ediyorum. 10-15 dakika arasında bir süre veriliyor ama bu süre köftelerin büyüklüğüne ve donmuş durumuna göre nasıl değişiyor? Ayrıca, haşlama sırasında suyun kaynaması ve köftelerin birbirine yapışmaması için dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? İçli köfteyi en iyi şekilde hazırlamak için başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz