İçli köfte yapımında dış harç için kullanılan malzemeler oldukça önemli. Bulgurun, unun ve baharatların oranlarının nasıl ayarlanması gerektiği konusunda bir deneyim sahibi misin? Özellikle bulgura sıcak su ekleyip yumuşatmanın yanı sıra, unun eklenmesiyle elde edilen kıvamın nasıl bir fark yarattığını merak ediyorum. Ayrıca, yağ seçiminin köftenin lezzetindeki etkisi hakkında bir fikrin var mı? Yumurta eklemeyi tercih edenler, kıvamda gerçekten bir değişiklik hissediyor mu? Geleneksel tariflerdeki farklılıklar seni nasıl etkiliyor?
İçli köfte yapımında dış harç için kullanılan malzemeler oldukça önemli. Bulgurun, unun ve baharatların oranlarının nasıl ayarlanması gerektiği konusunda bir deneyim sahibi misin? Özellikle bulgura sıcak su ekleyip yumuşatmanın yanı sıra, unun eklenmesiyle elde edilen kıvamın nasıl bir fark yarattığını merak ediyorum. Ayrıca, yağ seçiminin köftenin lezzetindeki etkisi hakkında bir fikrin var mı? Yumurta eklemeyi tercih edenler, kıvamda gerçekten bir değişiklik hissediyor mu? Geleneksel tariflerdeki farklılıklar seni nasıl etkiliyor?
Cevap yaz