merhaba ben misafirler için içli köfteyi önceden yapıp (zamanım olmadığından)pişirmeden buzluğa atmak istiyorum.haşlama usulü pişirmek istiyorum.peki buzluktan çıkarınca çözülmesini beklemeden mi yoksa bekleyip de mi haşlamalıyım?yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler..
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Merhaba Zehra Hanım,
İçli köfteyi buzluktan çıkardıktan sonra çözülmesini beklemeden haşlamanızı tavsiye ederim. Böylece köfteler dağılmadan daha düzgün bir şekilde pişer. Buzluktan çıkan içli köfteleri direkt kaynar suya atarak haşlayabilirsiniz.
zehra
27 Nisan 2024 Cumartesimerhaba ben misafirler için içli köfteyi önceden yapıp (zamanım olmadığından)pişirmeden buzluğa atmak istiyorum.haşlama usulü pişirmek istiyorum.peki buzluktan çıkarınca çözülmesini beklemeden mi yoksa bekleyip de mi haşlamalıyım?yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler..
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiMerhaba Zehra Hanım,
İçli köfteyi buzluktan çıkardıktan sonra çözülmesini beklemeden haşlamanızı tavsiye ederim. Böylece köfteler dağılmadan daha düzgün bir şekilde pişer. Buzluktan çıkan içli köfteleri direkt kaynar suya atarak haşlayabilirsiniz.
Afiyet olsun!