Suda haşlanan içli köfte tarifini duyduğumda, gerçekten meraklandım. Özellikle iç harcının hazırlanışı kısmı dikkatimi çekti; soğanları pembeleşene kadar kavurmak gerçekten lezzet katıyormuş. Peki, bu tarifte baharatları eklerken hangi baharatları kullandınız ve kendi özel dokunuşlarınızı eklemeyi düşündünüz mü? Ayrıca, haşlama işlemi sırasında köftelerin yüzeye çıkması gerektiği yazıyor, bu aşamada dikkat etmemiz gereken başka bir şey var mı?
Suda haşlanan içli köfte tarifini duyduğumda, gerçekten meraklandım. Özellikle iç harcının hazırlanışı kısmı dikkatimi çekti; soğanları pembeleşene kadar kavurmak gerçekten lezzet katıyormuş. Peki, bu tarifte baharatları eklerken hangi baharatları kullandınız ve kendi özel dokunuşlarınızı eklemeyi düşündünüz mü? Ayrıca, haşlama işlemi sırasında köftelerin yüzeye çıkması gerektiği yazıyor, bu aşamada dikkat etmemiz gereken başka bir şey var mı?
Cevap yaz