Pirinçle hazırlanan içli köfte tarifini ilk kez deneyeceğim ama adımları okudukça biraz endişeleniyorum. Pirinci ve bulguru ıslatmak önemli demişsiniz, bunu yaparken dikkat etmem gereken özel bir nokta var mı? İç harcını hazırlarken soğanları doğru kavurmak için ne kadar süre pişirmem gerektiğini merak ediyorum. Ayrıca köfteleri şekillendirirken zorlanır mıyım? Eğer zorlanırsam ne yapmalıyım? Son olarak, servis önerileriniz arasında yer alan yoğurt ve yeşil salata dışında başka ne ile sunabilirim?
Pirinçle hazırlanan içli köfte tarifini ilk kez deneyeceğim ama adımları okudukça biraz endişeleniyorum. Pirinci ve bulguru ıslatmak önemli demişsiniz, bunu yaparken dikkat etmem gereken özel bir nokta var mı? İç harcını hazırlarken soğanları doğru kavurmak için ne kadar süre pişirmem gerektiğini merak ediyorum. Ayrıca köfteleri şekillendirirken zorlanır mıyım? Eğer zorlanırsam ne yapmalıyım? Son olarak, servis önerileriniz arasında yer alan yoğurt ve yeşil salata dışında başka ne ile sunabilirim?
Cevap yaz