İçli köftenin fırında pişirilmesi mi yoksa kızartılması mı daha iyi? Ben her iki yöntemi de denedim ve zevklerime göre seçim yapmak bazen zor olabiliyor. Kızartma yönteminin dış yüzeyi nasıl çıtır çıtır yaptığını ve lezzetini daha çok artırdığını biliyorum. Ama fırında pişirmenin sağlıklı bir alternatif sunduğunu ve iç harcın aromasını nasıl daha iyi vurguladığını da göz ardı edemem. Sizce hangisi daha tercih edilebilir? Kızartmayı mı yoksa fırında pişirmeyi mi daha çok seviyorsunuz?
İçli köftenin fırında pişirilmesi mi yoksa kızartılması mı daha iyi? Ben her iki yöntemi de denedim ve zevklerime göre seçim yapmak bazen zor olabiliyor. Kızartma yönteminin dış yüzeyi nasıl çıtır çıtır yaptığını ve lezzetini daha çok artırdığını biliyorum. Ama fırında pişirmenin sağlıklı bir alternatif sunduğunu ve iç harcın aromasını nasıl daha iyi vurguladığını da göz ardı edemem. Sizce hangisi daha tercih edilebilir? Kızartmayı mı yoksa fırında pişirmeyi mi daha çok seviyorsunuz?
Cevap yaz