Cahide içli köfte tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle hamurun kıvamı ile ilgili verdiğiniz bilgiler çok faydalı. Acaba bulgurların şişmesi için sıcak suyun üzerinde ne kadar bekletmek yeterli? Ayrıca iç harcını hazırlarken baharatları ne kadar eklemek gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Bu tarifin püf noktaları sayesinde köftelerin dağılmaması için dikkat edilmesi gerekenler de çok önemli görünüyor. Denedikten sonra sonuçları paylaşmayı planlıyorum, umarım harika olur!
Cahide içli köfte tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle hamurun kıvamı ile ilgili verdiğiniz bilgiler çok faydalı. Acaba bulgurların şişmesi için sıcak suyun üzerinde ne kadar bekletmek yeterli? Ayrıca iç harcını hazırlarken baharatları ne kadar eklemek gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Bu tarifin püf noktaları sayesinde köftelerin dağılmaması için dikkat edilmesi gerekenler de çok önemli görünüyor. Denedikten sonra sonuçları paylaşmayı planlıyorum, umarım harika olur!
Cevap yaz