Yarım kilo kıyma ile içli köfte yapmayı denediniz mi? Gerçekten Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri. İç harcını hazırlamak için soğanı kavurup kıymayı eklemek, ardından salçalarla baharatları katmak, tam bir lezzet patlaması yaratıyor. Bulguru sıcak suyla şişirip yoğururken o hamurun kıvamını almak da çok keyifli. Kızartma aşamasında köfteleri altın rengi alana kadar pişirmek, o çıtırlığı sağlıyor. Servis ederken yanında yoğurt ya da bir sosla sunmak, lezzeti katlamaz mı? Hem aile hem de misafir sofraları için harika bir tarif! Denemek için sabırsızlanıyorum!
Yarım kilo kıyma ile içli köfte yapmayı denediniz mi? Gerçekten Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri. İç harcını hazırlamak için soğanı kavurup kıymayı eklemek, ardından salçalarla baharatları katmak, tam bir lezzet patlaması yaratıyor. Bulguru sıcak suyla şişirip yoğururken o hamurun kıvamını almak da çok keyifli. Kızartma aşamasında köfteleri altın rengi alana kadar pişirmek, o çıtırlığı sağlıyor. Servis ederken yanında yoğurt ya da bir sosla sunmak, lezzeti katlamaz mı? Hem aile hem de misafir sofraları için harika bir tarif! Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz