İçli köfte hakkında okuduklarım beni çok etkiledi. Özellikle Gaziantep mutfağındaki baharatlı ve cevizli tarifler dikkatimi çekti. Şanlıurfa'daki daha sade tarifle karşılaştırıldığında, her bölgenin kendine has bir lezzeti olduğunu anlıyorum. Peki, içli köfteyi yaparken hangi malzemeleri tercih ediyorsunuz? Sizce hangi yöntem (kızartma, haşlama veya fırınlama) içli köftenin lezzetini en iyi ortaya çıkarıyor?
İçli köfte hakkında okuduklarım beni çok etkiledi. Özellikle Gaziantep mutfağındaki baharatlı ve cevizli tarifler dikkatimi çekti. Şanlıurfa'daki daha sade tarifle karşılaştırıldığında, her bölgenin kendine has bir lezzeti olduğunu anlıyorum. Peki, içli köfteyi yaparken hangi malzemeleri tercih ediyorsunuz? Sizce hangi yöntem (kızartma, haşlama veya fırınlama) içli köftenin lezzetini en iyi ortaya çıkarıyor?
Cevap yaz