İçli köftenin dağılması gibi bir durum yaşadıysanız, gerçekten üzücü bir durum. Hamurun yeterince yoğrulmaması veya iç harcın fazla sulu olması gibi nedenlerle bu tür sorunlar ortaya çıkabiliyor. Sizce, hamurun kıvamını nasıl daha iyi ayarlayabiliriz? Ayrıca, dağılma durumu ile karşılaştığınızda hangi yöntemleri denediniz? Toparlama konusunda fırında pişirme ya da sosla sunma gibi yöntemler gerçekten işe yarıyor mu? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
İçli köftenin dağılması gibi bir durum yaşadıysanız, gerçekten üzücü bir durum. Hamurun yeterince yoğrulmaması veya iç harcın fazla sulu olması gibi nedenlerle bu tür sorunlar ortaya çıkabiliyor. Sizce, hamurun kıvamını nasıl daha iyi ayarlayabiliriz? Ayrıca, dağılma durumu ile karşılaştığınızda hangi yöntemleri denediniz? Toparlama konusunda fırında pişirme ya da sosla sunma gibi yöntemler gerçekten işe yarıyor mu? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz