Tepside içli köfte tarifini duyunca aklıma geldi, bu lezzeti ilk kez denediğimde ne kadar keyif almıştım. Bulgurların şişmesi için sıcak su kullanmanın ne kadar önemli olduğunu deneyimledim. İç harcı hazırlarken soğanların pembeleşmesini beklemek gerçekten sabır gerektiriyor ama sonunda ortaya çıkan lezzet buna değiyor. Hamurun kıvamını iyi ayarlamak da çok kritik. Yumuşak ve ele yapışmayan bir hamur elde etmek, köftenin lezzetini belirleyen unsurlardan biri. Fırında pişerken yayılan o nefis koku aklımı başımdan alıyor! Son olarak, yoğurt ve turşu ile servis etmek, gerçekten bu yemeği tamamlıyor. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Tepside içli köfte tarifini duyunca aklıma geldi, bu lezzeti ilk kez denediğimde ne kadar keyif almıştım. Bulgurların şişmesi için sıcak su kullanmanın ne kadar önemli olduğunu deneyimledim. İç harcı hazırlarken soğanların pembeleşmesini beklemek gerçekten sabır gerektiriyor ama sonunda ortaya çıkan lezzet buna değiyor. Hamurun kıvamını iyi ayarlamak da çok kritik. Yumuşak ve ele yapışmayan bir hamur elde etmek, köftenin lezzetini belirleyen unsurlardan biri. Fırında pişerken yayılan o nefis koku aklımı başımdan alıyor! Son olarak, yoğurt ve turşu ile servis etmek, gerçekten bu yemeği tamamlıyor. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz