İçli köfteyi haşlarken, hangi boyutta kısımlara ayırdığınız gerçekten önemli. Küçük boy içli köftelerin 15-20 dakika, orta boy olanların 20-25 dakika, büyük olanların ise 25-30 dakika haşlanması gerektiğini okudum. Bu süreler, köftelerin iç harcının yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilir. Haşlama işlemi sırasında dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? Özellikle suyun kaynaması ve köftelerin suya eklenmesi aşamalarında nelere dikkat etmeliyim? Ayrıca, tuzlu su kullanmanın lezzete etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce bu yöntemi denediniz mi?
İçli köfteyi haşlarken, hangi boyutta kısımlara ayırdığınız gerçekten önemli. Küçük boy içli köftelerin 15-20 dakika, orta boy olanların 20-25 dakika, büyük olanların ise 25-30 dakika haşlanması gerektiğini okudum. Bu süreler, köftelerin iç harcının yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilir. Haşlama işlemi sırasında dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? Özellikle suyun kaynaması ve köftelerin suya eklenmesi aşamalarında nelere dikkat etmeliyim? Ayrıca, tuzlu su kullanmanın lezzete etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce bu yöntemi denediniz mi?
Cevap yaz