İçli köfte yaparken bulgurların kıvamını ayarlamak gerçekten çok önemli bir nokta değil mi? Özellikle kullanacağımız bulgurun türünün lezzeti etkilediğini düşününce, ince bulgurun düzenli bulgur olması gerektiği konusunda hemfikiriz. Sizce de bulgurların nem oranı ve yumuşaklığı, içli köftenin dış kısmının şekil alabilmesi için kritik bir faktör mü? Ayrıca, dinlendirme süresi ve baharat oranları hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak, daha lezzetli sonuçlar elde etmemize yardımcı olabilir. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
İçli köfte yaparken bulgurların kıvamını ayarlamak gerçekten çok önemli bir nokta değil mi? Özellikle kullanacağımız bulgurun türünün lezzeti etkilediğini düşününce, ince bulgurun düzenli bulgur olması gerektiği konusunda hemfikiriz. Sizce de bulgurların nem oranı ve yumuşaklığı, içli köftenin dış kısmının şekil alabilmesi için kritik bir faktör mü? Ayrıca, dinlendirme süresi ve baharat oranları hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak, daha lezzetli sonuçlar elde etmemize yardımcı olabilir. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz