Dondurucudan içli köfte çıkartıp pişirirken hangi yöntemleri tercih ediyorsunuz? Oda sıcaklığında çözme yönteminin etkili olduğunu duydum, sizce bu yöntemle daha iyi sonuç alıyor musunuz? Ayrıca, pişirme aşamasında kızartma mı yoksa fırında pişirmeyi mi tercih ediyorsunuz? Kızartmanın çıtırlığını seviyorum ama fırında pişirmenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
Dondurucudan içli köfte çıkartıp pişirirken hangi yöntemleri tercih ediyorsunuz? Oda sıcaklığında çözme yönteminin etkili olduğunu duydum, sizce bu yöntemle daha iyi sonuç alıyor musunuz? Ayrıca, pişirme aşamasında kızartma mı yoksa fırında pişirmeyi mi tercih ediyorsunuz? Kızartmanın çıtırlığını seviyorum ama fırında pişirmenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
Cevap yaz