Bu tarifin detaylarını okuduğumda, içli köftenin yapım aşamalarını oldukça net bir şekilde belirtmişsiniz. Ancak, malzemeleri hazırladıktan sonra köftelerin şekil verme aşamasında zorlandınız mı? Hamurun kıvamı tam istediğiniz gibi oldu mu? Ayrıca, sarımsaklı yoğurdu hazırlarken sarımsak miktarını ayarlamakta zorluk çektiğiniz bir an oldu mu? Son aşamada, köfteleri kızartırken altın rengini alana kadar beklemek zor bir süreç mi geldi? Yemeği servis ederken yanına önerilen turşu veya yeşil salata ile birlikte sunmanın lezzeti artırdığını düşünüyor musunuz?
Bu tarifin detaylarını okuduğumda, içli köftenin yapım aşamalarını oldukça net bir şekilde belirtmişsiniz. Ancak, malzemeleri hazırladıktan sonra köftelerin şekil verme aşamasında zorlandınız mı? Hamurun kıvamı tam istediğiniz gibi oldu mu? Ayrıca, sarımsaklı yoğurdu hazırlarken sarımsak miktarını ayarlamakta zorluk çektiğiniz bir an oldu mu? Son aşamada, köfteleri kızartırken altın rengini alana kadar beklemek zor bir süreç mi geldi? Yemeği servis ederken yanına önerilen turşu veya yeşil salata ile birlikte sunmanın lezzeti artırdığını düşünüyor musunuz?
Cevap yaz