Mardin usulü içli köfte tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli yemeği yapmayı denemek istiyorum. Özellikle iç harcının hazırlanışındaki detaylar dikkatimi çekti. Kıymayı soteliyken suyunu salıp çekene kadar pişirmek neden bu kadar önemli? Ayrıca, hamurun kıvamını ayarlamak için bulguru bekletmek gerçekten ne kadar etkili? Mardin usulü içli köfteyi yaparken en çok hangi baharatların uyum sağladığını merak ediyorum. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Mardin usulü içli köfte tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli yemeği yapmayı denemek istiyorum. Özellikle iç harcının hazırlanışındaki detaylar dikkatimi çekti. Kıymayı soteliyken suyunu salıp çekene kadar pişirmek neden bu kadar önemli? Ayrıca, hamurun kıvamını ayarlamak için bulguru bekletmek gerçekten ne kadar etkili? Mardin usulü içli köfteyi yaparken en çok hangi baharatların uyum sağladığını merak ediyorum. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz