Mangalda içli köfte yapma sürecini deneyimleyen biri olarak, özellikle iç harcın hazırlanma aşamasında dikkat edilmesi gereken noktalar neler? Soğanı kavururken ne kadar süre beklemeli? Kıymanın suyunu salıp çekmesi için ne kadar süre pişirmeliyim? İç harcın tam kıvamında olması için eklenmesi gereken baharatlar hakkında biraz daha bilgi verebilir misin? Ayrıca, köfteleri şekillendirirken dikkat edilmesi gereken püf noktaları nelerdir?
Mangalda içli köfte yapma sürecini deneyimleyen biri olarak, özellikle iç harcın hazırlanma aşamasında dikkat edilmesi gereken noktalar neler? Soğanı kavururken ne kadar süre beklemeli? Kıymanın suyunu salıp çekmesi için ne kadar süre pişirmeliyim? İç harcın tam kıvamında olması için eklenmesi gereken baharatlar hakkında biraz daha bilgi verebilir misin? Ayrıca, köfteleri şekillendirirken dikkat edilmesi gereken püf noktaları nelerdir?
Cevap yaz