İçli köfte yaparken bulgurların kıvamına dikkat etmenin ne kadar önemli olduğunu deneyimlemiş biri olarak sormak istiyorum. Bulguru hazırlarken doğru su oranını ayarlamak ve dinlendirme süresine ne kadar dikkat ettiniz? Orta ve ince bulgurların farklı etkilerini nasıl gözlemlediniz? Ayrıca, pişirme yöntemleri arasında tercih yaptığınızda kıtır veya haşlama arasında hangisini daha çok beğeniyorsunuz? Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
İçli köfte yaparken bulgurların kıvamına dikkat etmenin ne kadar önemli olduğunu deneyimlemiş biri olarak sormak istiyorum. Bulguru hazırlarken doğru su oranını ayarlamak ve dinlendirme süresine ne kadar dikkat ettiniz? Orta ve ince bulgurların farklı etkilerini nasıl gözlemlediniz? Ayrıca, pişirme yöntemleri arasında tercih yaptığınızda kıtır veya haşlama arasında hangisini daha çok beğeniyorsunuz? Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Cevap yaz