İçli köfteyi hazırlarken kullandığınız malzemelerin kalitesi ve pişirme yöntemi gerçekten çok önemli mi? Mesela, haşlama yerine kızartmayı tercih edince kalori miktarının ne kadar arttığını merak ediyorum. Ayrıca, içli köftenin yanında yoğurt veya salata servis etmek, gerçekten besin değerini artırır mı? Sizce bu tür sağlıklı alternatifler, içli köfteyi daha dengeli bir öğün haline getirir mi?
İçli köfteyi hazırlarken kullandığınız malzemelerin kalitesi ve pişirme yöntemi gerçekten çok önemli mi? Mesela, haşlama yerine kızartmayı tercih edince kalori miktarının ne kadar arttığını merak ediyorum. Ayrıca, içli köftenin yanında yoğurt veya salata servis etmek, gerçekten besin değerini artırır mı? Sizce bu tür sağlıklı alternatifler, içli köfteyi daha dengeli bir öğün haline getirir mi?
Cevap yaz