Donmuş içli köfteyi ilk kez denemek istiyorum, ama malzemeleri hazırlamakta zorlanacak mıyım? Özellikle bulgur ve irmiği nasıl karıştıracağım konusunda kafam karıştı. İç harcı hazırlarken soğanları kavurmak ne kadar sürecek? Kızartma ve fırınlama yöntemlerinden hangisini tercih etsem daha iyi sonuç alırım? Ayrıca, bu köfteleri dondurucuda ne kadar süre saklayabilirim?
Donmuş içli köfteyi ilk kez denemek istiyorum, ama malzemeleri hazırlamakta zorlanacak mıyım? Özellikle bulgur ve irmiği nasıl karıştıracağım konusunda kafam karıştı. İç harcı hazırlarken soğanları kavurmak ne kadar sürecek? Kızartma ve fırınlama yöntemlerinden hangisini tercih etsem daha iyi sonuç alırım? Ayrıca, bu köfteleri dondurucuda ne kadar süre saklayabilirim?
Cevap yaz