Mardin usulü haşlama içli köfteyi denemek gerçekten çok heyecan verici değil mi? Özellikle iç harcındaki baharatların zenginliği ve haşlama yöntemi ile nasıl bir lezzet ortaya çıkacağını merak ediyorum. Sizce bu tarifin en zor kısmı hangisi? Kıymayı ve soğanı kavurmak mı, yoksa köfteleri şekillendirmek mi? Ayrıca, yanında yoğurt veya salata ile sunmanın lezzeti artıracağı kesin, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Mardin usulü haşlama içli köfteyi denemek gerçekten çok heyecan verici değil mi? Özellikle iç harcındaki baharatların zenginliği ve haşlama yöntemi ile nasıl bir lezzet ortaya çıkacağını merak ediyorum. Sizce bu tarifin en zor kısmı hangisi? Kıymayı ve soğanı kavurmak mı, yoksa köfteleri şekillendirmek mi? Ayrıca, yanında yoğurt veya salata ile sunmanın lezzeti artıracağı kesin, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz