İçli köfteyi yaparken en çok hangi kızartma yöntemini tercih ediyorsunuz? Kızartma tavası ile yapılanlar çıtır çıtır olurken, fritöz kullanmanın pratikliği de oldukça cazip. Fırında kızartma ise daha sağlıklı bir alternatif sunuyor. Sizce hangi yöntem en lezzetli sonucu veriyor? Ayrıca iç harcının taze ve lezzetli olması konusunda ne düşünüyorsunuz? Bu detaylar gerçekten önemli değil mi?
İçli köfteyi yaparken en çok hangi kızartma yöntemini tercih ediyorsunuz? Kızartma tavası ile yapılanlar çıtır çıtır olurken, fritöz kullanmanın pratikliği de oldukça cazip. Fırında kızartma ise daha sağlıklı bir alternatif sunuyor. Sizce hangi yöntem en lezzetli sonucu veriyor? Ayrıca iç harcının taze ve lezzetli olması konusunda ne düşünüyorsunuz? Bu detaylar gerçekten önemli değil mi?
Cevap yaz