İçli köfte içini hazırlama aşamasında soğanların ince ince doğranması ve kavrulması gerçekten önemli bir nokta. Soğanların aromasının iç harcına katacağı zenginliği ve lezzeti düşündüğünüzde, bu adımın ne kadar kritik olduğunu anlamak kolaylaşıyor. Kıymayı ekleyip suyunu salıp çekene kadar kavurmanız da harcın lezzetini arttırmak için harika bir yöntem. Peki, salçaları eklerken ne kadar kavrulması gerektiği konusunda bir fikriniz var mı? Bu noktada, salçaların kokusu çıkana kadar kavurmak, iç harcın tam damak tadına ulaşmasını sağlıyor. Siz bu aşamada başka hangi baharatları eklemeyi düşünüyorsunuz?
İçli köfte içini hazırlama aşamasında soğanların ince ince doğranması ve kavrulması gerçekten önemli bir nokta. Soğanların aromasının iç harcına katacağı zenginliği ve lezzeti düşündüğünüzde, bu adımın ne kadar kritik olduğunu anlamak kolaylaşıyor. Kıymayı ekleyip suyunu salıp çekene kadar kavurmanız da harcın lezzetini arttırmak için harika bir yöntem. Peki, salçaları eklerken ne kadar kavrulması gerektiği konusunda bir fikriniz var mı? Bu noktada, salçaların kokusu çıkana kadar kavurmak, iç harcın tam damak tadına ulaşmasını sağlıyor. Siz bu aşamada başka hangi baharatları eklemeyi düşünüyorsunuz?
Cevap yaz