İçli köfte hamurunu yaparken hangi aşamaları izlediğinizi merak ediyorum. Özellikle bulguru ıslatırken sıcak su kullanmanın ne kadar önemli olduğunu vurguluyorsunuz. Bu aşama gerçekten hamurun kıvamını etkiliyor mu? Ayrıca, hamuru yoğururken malzemelerin tamamen karıştığından emin olmanın yanı sıra, dinlendirme süresinin de hamurun şekil almasına olan katkısını deneyimlediniz mi? Bu püf noktaları, içli köftenin lezzetini artırmak için gerçekten çok faydalı görünüyor. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
İçli köfte hamurunu yaparken hangi aşamaları izlediğinizi merak ediyorum. Özellikle bulguru ıslatırken sıcak su kullanmanın ne kadar önemli olduğunu vurguluyorsunuz. Bu aşama gerçekten hamurun kıvamını etkiliyor mu? Ayrıca, hamuru yoğururken malzemelerin tamamen karıştığından emin olmanın yanı sıra, dinlendirme süresinin de hamurun şekil almasına olan katkısını deneyimlediniz mi? Bu püf noktaları, içli köftenin lezzetini artırmak için gerçekten çok faydalı görünüyor. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz