İçli köfte yaparken en sık karşılaştığınız çatlama sorunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Hamurun su oranı ve dinlendirilmesi gibi faktörlerin etkisini gözlemlediniz mi? Özellikle hamurun kıvamı ve yoğurma süreci ile ilgili deneyimleriniz nelerdir? İç harcının su içeriği ve baharat oranının çatlama üzerindeki etkileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu sorunları önlemek için aldığınız önlemler işe yarıyor mu?
İçli köfte yaparken en sık karşılaştığınız çatlama sorunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Hamurun su oranı ve dinlendirilmesi gibi faktörlerin etkisini gözlemlediniz mi? Özellikle hamurun kıvamı ve yoğurma süreci ile ilgili deneyimleriniz nelerdir? İç harcının su içeriği ve baharat oranının çatlama üzerindeki etkileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu sorunları önlemek için aldığınız önlemler işe yarıyor mu?
Cevap yaz