Adıyaman içli köfteyi yapmayı denediniz mi? Malzemeleri hazırladıktan sonra bulguru sıcak suyla ıslatmanın ne kadar önemli olduğunu düşündünüz mü? İç harcını hazırlarken soğanı kavurmanın ve baharatları eklemenin lezzeti nasıl artırdığını denemek güzel olabilir. Şekil verme aşamasında iç harcı fazla koymamak gerektiğini duymuş muydunuz? Kızartma sırasında yağın yeterince sıcak olması için ne kadar beklediğinizi merak ediyorum. Sonuçta elde ettiğiniz köftelerin çıtır çıtır olmasını sağlamak için bu detaylar ne kadar kritik değil mi?
Adıyaman içli köfteyi yapmayı denediniz mi? Malzemeleri hazırladıktan sonra bulguru sıcak suyla ıslatmanın ne kadar önemli olduğunu düşündünüz mü? İç harcını hazırlarken soğanı kavurmanın ve baharatları eklemenin lezzeti nasıl artırdığını denemek güzel olabilir. Şekil verme aşamasında iç harcı fazla koymamak gerektiğini duymuş muydunuz? Kızartma sırasında yağın yeterince sıcak olması için ne kadar beklediğinizi merak ediyorum. Sonuçta elde ettiğiniz köftelerin çıtır çıtır olmasını sağlamak için bu detaylar ne kadar kritik değil mi?
Cevap yaz